wie zijn wij - Wim Facility Services

Wie zijn wij

WIM Facility Services is een onafhankelijk facilitair adviesbureau dat is opgericht in 2014 en zich bevindt in IJmuiden. Het bedrijf is opgericht door Marcel Fredriks en Robin Ernest, deze beide heren hebben jarenlange ervaring, kennis en kunde opgebouwd in de facilitaire wereld en willen deze wijsheid graag delen met anderen. Onder het motto ‘Weten Is Meten” (WIM) werken Marcel en Robin met veel plezier door heel Nederland om bedrijven te voorzien in onafhankelijk advies op facilitair gebied.

Visie

WIM Facility Services gelooft in het creëren van een prettige, schone en veilige werkomgeving door middel van open en eerlijk advies. Dit advies wordt op respectvolle wijze naar zowel de klant als de leverancier gecommuniceerd. Wij geloven dat men samen sterker is. Daarbij is goede en open communicatie van essentieel belang zodat wij op verantwoorde wijze facilitair advies kunnen bieden aan iedereen in de schoonmaakbranche.

Missie

Wij streven ernaar om met onze doorgewinterde expertise het meest betrouwbare en meest efficiënte adviesbureau te zijn in de schoonmaakbranche.

Marcel Fredriks. Ik ben een breed georiënteerde, flexibele en resultaatgerichte adviseur binnen de facilitaire schoonmaakbranche. Dankzij mijn jarenlange ervaring heb ik geleerd hoe ikzelf het beste werk af kan leveren en hoe ik anderen met mij naar en hoger niveau kan tillen. Ik omschrijf mijn stijl dan ook als die van een dienende leider, waarbij ik anderen in hun kracht zet zodat we samen kunnen presteren. Mijn communicatieve vaardigheden stellen mij in staat om een goed beeld te vormen bij zowel de wensen van de klant als de leverancier, waarbij eerlijkheid en openheid voor mij een fundamentele rol speelt.

Ik leef bij het motto ‘wie A zegt, moet ook B doen’, dit motto omschrijft mijn sterke verantwoordelijkheidsgevoel en mijn drang naar het vinden van gepaste oplossingen voor vraagstukken. Wanneer ik een doel voor ogen heb, zal ik er alles aan doen om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Robin Ernest. Ik ben een gedreven, betrokken en eerlijk persoon met een echte passie voor de schoonmaakbranche. Dankzij WIM heb ik van mijn liefde mijn werk mogen maken en dit doe ik dan ook dagelijks met geweldig veel plezier. Het enthousiasme wat ik heb voor het vak probeer ik middels mijn communicatieve vaardigheden over te brengen aan diegene met wie ik in contact kom. Mijn sterke inlevingsvermogen geeft mij de mogelijkheid om met iedereen goed om te gaan en om, middels een persoonlijke aanpak, anderen beter te laten functioneren. Hieruit blijkt ook mijn hoge mate aan flexibiliteit, wat resulteert in het behalen van de gewenste resultaten in elke mogelijke situatie.

Net als Marcel heb ik een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en zal ik er altijd naar streven het beste eindresultaat te boeken, aansluitend op onze visie werk ik naar een prettige, schone en veilige werkomgeving die ik zal aandragen middels open en eerlijk advies.

Wim Facility Services in een notendop