waar staan we voor - wim facility Services

Waar staan we voor

Betrouwbaarheid

WIM Facility Services wil zich ontwikkelen tot de meest stabiele en betrouwbare organisatie, niet alleen in de eigen sector maar ook in het algemeen. We wij willen dat de opdrachtgever en de medewerkers ultiem vertrouwen in ons hebben als bedrijf. Dit vertrouwen willen we verdienen door middel van het nakomen van onze afspraken, (meer) te doen dan we beloven en ten alle tijden onze verantwoordelijkheid te pakken. Opdrachtgevers en dienstverleners kunnen rekenen op onze integriteit en zullen ons leren kennen als oprechte en transparante partners.

Resultaatgericht

Wij streven naar de tevredenheid van de klanten en medewerkers en leggen hierbij de focus op doelgericht samenwerken. Immer zullen wij zoeken naar nieuwe en betere manieren om de gewenste resultaten te behalen. Zo zal niet alleen onze methode naar een hoger niveau getild worden, maar ook het resultaat wat voortvloeit uit deze methode. Geen inspanning is te min voor ons om te kunnen presteren.

Onderscheidend

Met een kritische blik kijken wij naar de huidige bedrijfsvoering en onderzoeken wij op welke gebieden er innovatie nodig is. Dankzij onze brede oriëntatie en flexibiliteit, zijn wij ook makkelijk in staat om met de technologische ontwikkelingen mee te komen om zo de beste en nieuwste technieken aan onze partners aan te kunnen bieden.

Samenwerken

Met bijzonder veel openhartigheid en respect werken wij samen met medewerkers, opdrachtgevers en opdrachtnemers. Op actieve wijze blijven wij in contact met de betrokken partijen en werken we vanuit een basis van vertrouwen naar een gemeenschappelijk doel.